Fri frakt för prover / snabb leverans

SWEDEN (UNISEX)

  • 220 EUR

I lager.
Dela

Det är ingen lätt uppgift att få en svensk person att acceptera en parfym! Svenskar föredrar det naturliga.
Efter att ha testat denna formel på mer än 50 svenska personer fanns det bara ett svar på frågan: När kommer SweDoft att släppa denna parfym?
Under processen insåg jag att blandningen av formeln var precis som Sverige och dess mångsidighet, förändringarna i naturen från norr till söder.
Hemligheten var att först blanda saffran med kola två ingredienser svenskar älskar, genom att sedan tillsätta ingredienser som citron och kardemumma gav jag lugnet och stillheten till mixen precis som i den svenska skogen.
Pelargon och labdanum lades till för att ge den känslan man får när man går genom betongstäder där det plötsligt öppnar upp sig bara en grön park innanför stadsmuren.
Naturligtvis var jag tvungen att tillsätta den varma och rena mysken till formulan och för att göra parfymen lämplig för vårt väder i Sverige under hela året, jag blandade alla dessa ingredienser med Bensoin och Hallon.
Min sista touch för att få dig att känna den verkliga atmosfären i den nordiska, lade jag till ett svenskt trä som ramverket till formeln - det svenska träet - Al.
Den är gjord med kärlek från Sverige till alla.
Prestanda: Du kan bära den överallt, i öppna eller slutna sammankomster - du kommer alltid att uppmärksammas av alla - när som helst.
långvarig: 12 timmar på huden.
Självklart döpte jag den till SWEDEN!
Eftersom arbetet med denna skapelse tog mig mer än ett år och eftersom det är den bästa formulan som jag någonsin har gjort under mitt liv som parfymör, var jag tvungen att döpa den till Sverige - landet som gav mig nästan allt efter att jag förlorat nästan allt.
Sfean J.A


Fragrance Notes:  

Lemon, Geranium, Cardamom, Saffron
Caramel, ALSLÄKTET, Patchouli, Vetiver
Musk, Labdanum, Benzoin, Raspberry