ANPASSAD PARFYM (Guldklass):

Kändisar, VIP och massor av parfymälskare har provat denna lyx av anpassad parfym och nu kan du också njuta av denna upplevelse med SweDoft.

Resultat är Din egna personliga parfym.

Syftet är att hitta en parfym som passar din personlighet, din livsstil  och är helt i linje med dina perfekta Doftnoter.

Hur beställer man en ANPASSAD PARFYM (Guldklass)?

Du skickar oss ett mail till oss (info@swedoft.se) med dina uppgifter, Fullständigt namn, Telefonnummer och inom vilket åldersintervall du är 20 till 30, 30 till 40, 50 till 60 ....

Vi kommer därefter att  kontakta dig för att bestämma ett första möte med dig inom två veckor. 

Som parfymist hos SweDoft behöver jag besöka dig två gånger i en miljö som känns bekväm för dig,  tex. i ditt hem eller på ditt kontor.

Första besöket kommer att vara för att förstå din personlighet och tillsammans kommer vi att testa De Fyra Doftnoter och sedan välja dina perfekta noter.

Andra besöket är för att testa de föreslagna formlerna och göra Svettningstestet. 

Pris: 14995 SEK

I priset ingår 2 privata möten med vår parfymist, en parfymflaska skickas till dig i en trälåda med  ingraverad signatur med ditt namn.

Betalningen sker efter att du mottagit din parfym.

Om du vill beställa en extra flaska med din formel kan vi erbjuda dig en 100 ml flaska för 1450 SEK.


Endast för privat bruk:

Så länge formeln du väljer i vår lista har produkten blivit föremål för de tester som krävs för en produkt som går in i Masskonsumentmarknaden. Vi använder naturliga och syntetiska ingredienser av hög kvalitet.

Med vår erfarenhet skapar du din egen parfym, den är endast för din personliga användning. Produkten kan inte säljas till en annan och kan inte vara en present, om produkten inte finns i vår lista eller inte har testats för en produkt som går in i Masskonsumentmarknaden.

Våra kunder bör vara över 18 år.