ANPASSAD PARFYM | SweDoft

Vi anpassar din egen parfym genom att hitta just den som passar din personlighet, din livsstil och är helt i linje med dina favorit Doftnoter.


Hur man beställer en ANPASSAD PARFYM (Silverklass)?


Vi utför denna tjänst enligt följande:

Steg 1:

Du kommer att få ett mail från SweDoft där du kommer överens om ett datum för ett telefonsamtal med vår parfymist. Samtalet kommer att vara på engelska (ca 30 till 45 minuter). Under detta samtal så ställer vår parfymist frågor för att förstå din personlighet och din livsstil och ge tips och råd för att hitta din lämpliga parfymnot.


Steg 2:

En vecka efter samtalet får du 3 till 5 prov hemskickad som kan vara lämpliga för din privata parfym. Dessa ska du testa genom att använda ett prov om dagen.


Steg 3:

Det är nu din tur att välja ett av proven och maila tillbaka till oss det formelnummer du har valt.

Om du i detta skede inte tycker att något av proven passar dig eller av någon anledning du är inte nöjd, du kan avbryta ordern och då kommer vi att behålla endast 10% av ordervärdet och skicka tillbaka resten.


Steg 4:

Är du helt nöjd gör du ditt val och vi sänder den valda Formula i 100 ml. Flaskan kommer i en trä box med ditt namn ingraverat i lådan.

----------------------------------------------------------------

Priset: 2500 SEK

Inkluderat i priser är ett samtal med vår parfymist där han baserat på dina svar ska kunna bestämma vilka Doftnoter som kan passa dig.

Om du vill beställa en extra flaska med din egna formel på 100 ml så blir den kostnaden 900 SEK.


Endast för privat bruk:

Så länge formeln du väljer i vår lista har produkten blivit föremål för de tester som krävs för en produkt som går in i Masskonsumentmarknaden. Vi använder naturliga och syntetiska ingredienser av hög kvalitet.

Med vår erfarenhet skapar du din egen parfym, den är endast för din personliga användning. Produkten kan inte säljas till en annan och kan inte vara en present, om produkten inte finns i vår lista eller inte har testats för en produkt som går in i Masskonsumentmarknaden.

Våra kunder bör vara över 18 år.


Vänligen svara på frågor i ANPASSAD PARFYM (Silverklass) för att sedan kunna slutföra köpet.